facebook twitter youtube linkedin
0516-851337  06-52473816

Bier-koeltechniek

Vervanging, uitbreiding of aanpassing van uw tapinstallatie?

Onderhoud
Bos Tapservice is een servicepartner van diverse brouwerijen, drankenhandels en horecaondernemingen. Voor deze doelgroepen verzorgen wij de installatie en het onderhoud van tapinstallaties en koelingen. Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst inclusief revisie. Onze servicemonteurs beschikken over veel ervaring in de bier- en koeltechniek. Hierdoor blijft geen enkel probleem onopgelost.

Vervanging/Uitbreiding
Wij kunnen u ook van dienst zijn met complete vervanging of uitbreiding van uw tapinstallatie. Door onze grote voorraad nieuwe en gebruikte artikelen bieden wij een ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij kunnen u aan de hand van uw wensen voorzien van alle benodigde materialen en daarnaast hulp bieden bij de installatie. 

Advies op maat
Indien u niet zeker bent van wat u nodig heeft kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerd advies. Door persoonlijke aandacht en professioneel personeel kunt u een lijst met benodigdheden samenstellen tegen een scherpe prijs. Wij luisteren naar uw wensen en kijken per situatie wat de beste oplossing is. Informeer naar de mogelijkheden voor advies op maat.