facebook twitter youtube linkedin
0516-851337  06-52473816

Bos Evenementen

Bos Evenementen is een totaalleverancier op het gebied van evenementenverhuur. We verzorgen onder andere bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, dorpsfeesten en festivals. Één aanspreekpunt en alles onder 1 dak. Van biertapverhuur, tapwagens, tenten, koelingen, meubilair, aankleding tot stroomvoorzieningen en nog veel meer. Door een breed pakket van diensten, flexibiliteit, toewijding en aantrekkelijke prijzen kan Bos Evenementen u van dienst zijn bij al uw feesten en evenementen. Geen evenement is te groot of te klein!

Laatste nieuws

Verkoop en onderhoud van biertapinstallaties

Catalogus

Bekijk ons volledig assortiment in onze online catalogus en vraag vandaag nog een offerte aan!

Bekijk hier ons promotiefilmpje

Recensies

Zie hier welke klanten u voorgingen en hun ervaringen met Bos Evenementen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe klanten door ons verzorgde evenementen hebben ervaren. Wilt u zelf een recensie achterlaten? Ook dit kan hier. Aan de hand van uw recensies kunnen wij blijven verbeteren!


Ge-wel-dig !!!
Beoordeling: beoordeling
Wat is het heerlijk een feest te organiseren met Bos Evenementen. Wat je ook bedenkt Peter regelt het. De voorpret is al te leuk. Een 'gelikt' systeem: levering, opbouw, materialen, halen, brengen. Alles loopt als een tierelier. Alle medewerkers (opbouw en bediening) zijn onwijs leuk, vrolijk en vriendelijk in omgang. Top om met dit bedrijf een knalfeest te organiseren. Dankjewel voor een onvergetelijke avond! Hartelijke groet, Tjisco & Andrea
Tjisco & Andrea